Pantyhose fetish

Ongelooflijk hoe lang het geleden is dat ik iets op mijn blog heb gezet, maar in die tijd heb ik veel onderwerpen kunnen verzamelen waarin jullie erg geïnteresseerd kunnen zijn.

Elke dag bereiken me veel berichten en één vraag komt steeds weer terug – draag ik alleen merkpanty’s?
Nu zou ik gewoon ja of nee kunnen zeggen en dan zou klaar zijn, maar zo ben ik niet,  dat zou te makkelijk zijn 😉

De meesten van jullie weten dat ik een dame ben die van klasse hou en deze kan je enkel met merk panty’s verkrijgen, het gevoel maar ook Omdat ik 24/7 nylon draagster ben verslijt ik wel wat panty,s vandaar dat ik soms een goedkoper merk draag om toch mijn benen te laten stralen .Daar ik een bezig bijtje ben overleven de mooie panty,s het helaas niet al te lang

Als panty liefhebber mag je me altijd merk panty,s kopen, ik  zal ze steeds met grote liefde en waardering voor je dragen. Falke en Wolford, Kunert ,15 D genieten mijn voorkeur. Maatje s/m. Mail me voor meer info.

Het gevoel van een goede merkpanty op de huid is gewoon onbeschrijfelijk en onvergelijkbaar, maar zelfs deze overleeft een wilde piratenstrijd op de Bounty in de kinderkamer niet. Dus moet ik de panty opgeven en overstappen op een andere kledingstijl? Daar was ik niet op voorbereid. Ik vind het heerlijk om me vrouwelijk te kleden en panty’s te dragen, en dat doe ik al sinds ik een kind was.

Dus probeerde ik goedkopere panty’s te vinden voor mijn dagelijks leven door de verschillende aanbiedingen van supermarkten en drogisterijen te bekijken. Om eerlijk te zijn ging ik wel eens de fout in, maar na een tijdje vond ik goede, goedkope alternatieven. In de loop der jaren heb ik een breed assortiment merkpanty’s en panty’s zonder naam in mijn kast verzameld.

Je kunt hier op de foto’s een voorbeeld van een merkloze panty zien of mijn YouTube-video bekijken, waarin ik ook een merkloze panty draag.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven