Over ons

Onze visie op Fetisj en Bdsm.

Eerst even dit:

BDSM leeft, meer dan ooit tevoren. De Nylons -High heels- Fetisj wereld en BDSM wereld liggen voor ons  zeer dicht bij elkaar. Omdat we je mee willen nemen naar deze prachtige wereld, waar niets is wat het lijkt en soms juist weer zo helder als glas is. Niets is er mooier dan iedere dag geconfronteerd te worden met je fetisj, je passie, je streven naar…

Over sub “May”:

May is opgevoed als klasse/stijlvolle dame met de gekende dresscodes, zeer sensuele nylons, jarretels en hoge hakken en gepaste lingerie en dit 7/7. Van nature uit 100% bi is en sterk onderdanig zodat ze van stijlvolle dame tot slet kan fungeren. De diensten die wij aanbieden zijn vrij uitzonderlijk als koppel, iedereen kan bij een Mr. of Mrs . maar is toch even anders dan je fetisj of bdsm beleven met een koppel……

Mr R.:

Als Dominant werd ik altijd aangetrokken tot onderdanige personen die ik kan heropvoeden, Domineren, regels kan opleggen, dingen kan afdwingen, beperken/controle 24/7 van lusten en vrije tijd en zoveel meer.. Daarom dat onze interesses liggen bij onderdanige mannen, vrouwen of D/s koppels.

Male empowerment is mijn primaire agenda hier en in het echte leven. Ik ben de gelukkige eigenaar van een goed opgeleide sub (of beter gezegd echtgenote-geworden-tot-slavin)

Ik ben geen extreme sadist, maar ik sta er graag bovenop. Als volwassen man ontdekte ik dat controle hebben me opwindt. Echt waar! Aan de top staan is .

Mijn hoofd zit vol ideeën over hoe je op je knieën kunt gaan. Ik zal je breken en je buigen naar mijn wil. Mijn fysieke interactie . Zwepen en peddels , brandnetels…..zijn maar enkele favoriete werktuigen.

Onze wereld:

Onze wereld is een wereld vol symboliek, maar evenzo de rauwe naaktheid laat zien van de kwetsbaarheid en overgave. BDSM is puur, rauw, eerlijk, meedogenloos, het geeft je tools de ziel van de ander aan te raken. Door deze website en de mogelijkheid privé of online sessies te boeken proberen wij mensen met dezelfde insteek te betrekken in ons wereldje indien je dit zelf wil natuurlijk.

Duidelijker kunnen we niet zijn.

Sir R . – Sub May

  1. Onze sessies zijn niet beroepsmatig ! Onze vrije tijd spenderen we enkel  met mensen waarbij de interesse welgemeend en goed is .
  2. Een afspraak is een afspraak.
  3. Een woord is een woord.
  4. Discrete ontvangst .(Met of zonder studio)
  5. Beschikken over een zeer ruime en vooral zeer discrete vaste huur locatie voor privé Fetisj en BDSMsessies.
  6. Onze Nylons en Heels fetisj  en BDSM hebben wij van nature  mee gekregen en zijn niet geforceerd of opgelegd.
  7. Sir R , dominant.
  8. Sub may, onderdanig .
  9. Eerlijke – Correcte communicatie.
  10. Specialiteit: Adoratie sub may. – Nylons en High heels  fetisj beleving – Ero/Fetisj massages -Discipline – Heropvoeding – Controle.
Als Fetisj en Bdsm ook uw passie is!
Lees ervaringen& belevingen van een D/S koppel
Scroll naar boven