Exclusive "Fetish and Domination party's"

Nylons - High heels en footfetisj party.

4.00

4/5

Voor vrienden en fans van sensuele erotiek. De avond staat in het teken van ragfijne nylonkousen - alles wat vrienden van mooie benen en voeten waarderen in verrukkelijke nylons. Hoge hakken, voeterotiek, zinderende lingerie en korsetten maken de sensuele ervaring compleet. Beperkt aantal deelnemers!

Privé locatie Belgium

Op regelmatige basis organiseren wij een stijlvol Diner / Event voor D/s koppels en open-minded personen …..

Diner voor Mannelijke Dominanten en vrouwelijke subjes.

Het samenbrengen van de meest verfijnde dominante mannen en onderdanige vrouw  en omgekeerd of open-minded mensen met erotische Society.

F&D Society is een elegant BDSM /erotisch stijlvol sociaal evenement gericht op het verbinden van gelijkgestemde. Zowel ervaren veteranen als onervaren zijn welkom. We richten ons op mensen met een veeleisende smaak die de voorkeur geven aan iets genuanceerder en verfijnder dan seksclubs of fetisj-speelfeesten.

Pakken en cocktailjurken,leer,latex,nylons, jarretels, hoge hakken,kokerrok of noem maar op.

Ons doel is om een veilige en comfortabele omgeving te bieden om te converseren en te verkennen en te spelen, communiceren of wat ook je persoonlijke ook is.. U kunt luxe locaties, vriendelijke mensen, interessante gesprekken en heerlijke cocktails en hapjes verwachten.

Ongenuanceerd gedrag wordt onder geen beding getolereerd.

 

We screenen op esthetische aantrekkingskracht, stijl, verfijning.

“Elegantie is niet opvallen, maar herinnerd worden.” – Giorgio Armani –

Dresscode is chique casual. Jassen voor mannen gecombineerd met broeken of frisse jeans en cocktailjurken met uiteraard aangepast stijlvolle lingerie en bijpassende nylonkousen of jarretels en hoge hakken voor vrouwen.

We streven ernaar om een veilige en comfortabele omgeving voor iedereen te bieden. Iedereen die de regels van toestemming overtreedt, wordt onmiddellijk verwijderd en verbannen van toekomstige evenementen.

Geen Businiss maar een beleving

Wij doen dit niet beroepsmatig maar met hart en ziel .

Shop

Weldra opening Fetisj & Bdsm shopping.

Ons blog

Als Fetisj & Bdsm ook jou passie is

Scroll naar boven