Veel gestelde vragen

Ja. Een aanbetaling geldt altijd. De studio moet van te voren geboekt en ook betaald worden. Als je een échte onderdaan bent, is dat voor jou geen probleem. Mijn tijd is kostbaar en Ik wil alleen betrouwbare subs.
Geen aanbetaling betekent dus geen sessie. Alles heeft met vertrouwen te maken en als je Mij al niet vertrouwd omdat ik een aanbetaling vraag, wat doe je hier dan nog? Vertrouwen is de basis van een goede BDSM sessie en D/s.
Aanbetaling kan worden gedaan via bankoverschrijving, giftcard of contant onder het genot van een drankje op jouw kosten.
Nee, ik ga ervan uit dat je netjes op tijd komt, op de afgesproken tijd en locatie. Als je binnen 48 uur meldt dat je verhinderd bent, kan je de aanbetaling gebruiken voor een andere keer. Meld je niet minimaal 48 uur van te voren af, vervalt de aanbetaling en zal er bij het boeken van een nieuwe sessie opnieuw een aanbetaling gedaan moeten worden.
Ja, om te voorkomen dat ik voor niets naar de studio rij, ben je verplicht om op de dag van de sessie Mij minimaal 4 uur van te voren een bericht te sturen. Doe je dit niet, kan ik er dus niet vanuit gaan dat je aanwezig zal zijn. Als je niets van je laat horen, kom je op de zwarte lijst. Dit betekent dat je geplande sessie vervalt (en daarmee ook je aanbetaling) en dat je niet meer welkom bent voor volgende sessies.
Elke klant heeft andere behoeften, dus elke sessie is anders. Daarom zal geen enkele sessie hetzelfde zijn. Waar je gegarandeerd op kan rekenen, is dat ik gepassioneerd te werk ga en jouw interesses en (hard)-limits respecteer.
Ja, hier houden wij rekening mee.
Jij hebt grenzen en Wij dus ook. De sub is ten alle tijden gekleed volgens Mijn wensen.Het is toegestaan de sub te adoreren /aan te raken volgens vooraf besproken scenario tussen Mij en de klant.
De sub kan naakt gaan maar haar nylons en heels blijven steeds aan.
Geen extremen , geen kids .,geen bloed, geen kaviaar.
Sex met de sub is niet toegestaan.
Het niet houden aan de regels betekent beëindigen sessie.
 
 
Het boeken van een sessie kan via het contactformulier. NIET bellen, Ik zal nooit opnemen.
De kosten zijn afhankelijk van de studio die je kiest en hoe lang je wil.
Discrete Huur locatie: minimaal 2 uur á 269,- per uur
Privé woning: minimaal 1 uur á 219,- per uur
Dat kan, maar er is uiteraard wel wat voor nodig. Jouw taalgebruik en etiquette is voor Mij belangrijk. Zorg dat je moeite doet om Mij een eerste indruk te geven van wie je bent. Jouw mail moet de volgende elementen bevatten: introductie van jezelf, je ervaring in de BDSM, jouw interesses hierin en je (hard)-limits. Uitgebreide mails hebben mijn voorkeur.
Als er een wederzijdse klik is, is er ruimte om onze D/s verhouding uit te breiden. Dit houdt bijvoorbeeld in dat wij samen naar (fetisj)feestjes kunnen gaan, je helpt in het huishouden, we samen lekker dineren in een luxe restaurant en je zelfs een owned sub kan worden. Dit doe ik slechts met enkele subs en is dus een exclusieve verhouding.

De beste manier om mij aan te spreken is een stilistisch passende en respectvolle e-mail. Ik let heel goed op het type communicatie en kan gemakkelijk zien of iemand heeft nagedacht en de moeite dienovereenkomstig heeft gedaan. De kans op een positieve reactie is veel groter als ik op de juiste manier en met respect word gecontacteerd.

Boekingsetiquette

 

Wij beantwoorden alle serieuze vragen persoonlijk. En het woord “respectvol” is absoluut belangrijk om in acht te nemen. Als de e-mails respectloos of onbeleefd zijn (bijvoorbeeld “Hey  “jij” -vorm of veeleisend), dan worden ze verwijderd en de afzender geblokkeerd. Wij krijgen veel verzoeken van serieuze bewonderaars die beleefd en genereus zijn, en wij hebben ook geen tijd voor iemand die daar niet de tijd voor neemt.

Soms wordt een bepaalde fetisj geassocieerd met een bepaald kledingstuk, zoals leer, latex of nylons. Vaak heeft iemand van een fotosessie een foto van ons gezien in een bepaalde outfit en wil dat ik die draag naar een face-to-face meeting. Dit kan  zolang ik de outfit nog bezit en deze voor mij beschikbaar is.

Uiteraard mag dit.

Taboes (ook wel harde grenzen genoemd) zijn de dingen die absoluut NIET zullen gebeuren tijdens een sessie. Dit omvat naaktheid van Mijn kant Sir R, intiem contact, zoenen, enz.

Sub may haar harde grenzen zijn geen zoenen & geen penetratie . Natuurlijk kun je je taboes ook van tevoren benoemen.

Ja. Meer details vind je hier op onze website onder het item Job

Shop

Fetisj & Bdsm shopping

Geen Businiss maar een beleving

Wij doen dit niet beroepsmatig maar met hart en ziel .

Ons blog

Als Fetisj & Bdsm ook jou passie is

Scroll naar boven