Boekingsetiquette

Boekingsetiquette van toepassing voor boekingen duo sessies (Sir R en sub may) . Lees de volgende informatie zorgvuldig door voordat u zich aanmeldt… Ja, het is lang, dus als je niet bereid bent om dit te lezen, solliciteer dan niet.

Nieuwe aanvragers

Eerste indrukken zijn voor ons alles. Of je nu man ,vrouw of koppel  bent onze etiquette blijven het zelfde.

Neem de tijd om onze  website grondig te lezen om ons te leren kennen en of onze praktijken compatibel zijn met je interesses. Zorg bij het solliciteren  dat je beknopt en respectvol bent.

Wij zijn heel selectief wat betreft met wie wij een sessie aangaan.

Als uw aanvraag ons succesvol bereikt. reageren wij dezelfde dag nog .

Een aanbetaling van 50% word steeds vereist op al onze privé of studio sessies.

SLAVEN/onderdanen DIE ONS BEKEND ZIJN

Slaven die wij al ontmoet hebben  moeten, zullen wij onmiddellijk te woord staan.

Contact kan je opnemen via e-mail (niet telefoon of sms). Als we elkaar eerder hebben ontmoet en wij vinden je betrouwbaar, kan  je ons misschien eerder dan 48 uur al ontmoeten voor je sessie (afhankelijk van onze beschikbaarheid). Ook hier geld de regel van 50% aanbetaling.

50% NIET-TERUG VORDERBAAR ONLINE STORTING VEREIST - GEEN UITZONDERINGEN

Onze voorwaarden zijn niet onderhandelbaar. Als u op eender welke wijze probeert te onderhandelen over onze voorwaarden, ontvangt u geen antwoord en wordt u permanent op de zwarte lijst geplaatst. Als u niet vertrouwd bent met onze voorwaarden, solliciteer dan niet.

HOE AAN VRAGEN?

Nu we hebben vastgesteld dat je op je gemak voelt met onze voorwaarden en dat je echt verder wil. We vragen je over te gaan tot het volledig invullen van het formulier .

De meeste velden zijn verplicht. Dit zal ons in staat stellen een goed beeld te krijgen over je en je sessievoorkeuren en beperkingen. Lees onze SESSIE pagina om erachter te komen wat wij leuk vinden  (maar belangrijk, waar wij niet aan zullen deelnemen).

Wij zullen ook een exacte datum, tijd en duur van uw voorgestelde sessie nodig hebben. Als u de exacte datum niet weet, wacht dan met solliciteren tot dat u dat wel weet.

Hou er rekening mee dat wij dit niet beroepsmatig doen en wij ook ander verplichtingen hebben. Als je een algemene vraag hebt, ook dan kan je met ons contact opnemen. 

Wij hebben ook een geldig e-mailadres en een geldig telefoonnummer nodig. Wij begrijpen uw zorgen over discretie en behoefte aan privacy. Wij verzekeren je dat wij nooit of te nooit  je  zullen sms’en of bellen – tenzij dit van tevoren specifiek is afgesproken. Uw telefoonnummer is dus vereist   En echt, als je niet bereid bent om ons je telefoonnummer te geven, is dit al een eerste bewijs naar ons toe dat je niet betrouwbaar bent.

Wij raden je ook altijd aan   UW SPAM-MAP TE CONTROLEREN  (dit geldt vooral voor Gmail-accounts). Als je binnen drie dagen niets van ons hebt gehoord, is het waarschijnlijk dat we niet compatibel zijn, dat je aanvraag onvolledig was, dat je eerder op de zwarte lijst stond of dat je je spam map niet hebt gecontroleerd. Als uw aanvraag niet succesvol is, zijn wij niet verplicht om u een reden te geven.

 

VERPLICHT & NIET-TERUG VORDERBAAR ONLINE AANBETALING VEREIST

Zodra uw aanvraag is geaccepteerd, zullen wij u keurig informeren  hoe u de vereiste 50% niet-terug vorderbaar online aanbetaling voorafgaand aan uw boeking kunt betalen. Het is niet terug vorderbaar en niet overdraagbaar als u zich niet kunt binden aan uw afspraak.

Geen online aanbetaling mogelijk? Neem contact met ons op.  Wij kunnen geen boeking of reservering toestaan zonder aanbetaling omdat je ons hebt gevraagd om je te vertrouwen. Dank u voor uw begrip dat onze veiligheid en tijd belangrijk voor ons zijn.

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Zodra uw aanbetaling is betaald, wordt deze verwerkt en word je hiervan op de hoogte gebracht .

Als u uw afspraak niet kunt nakomen, is deze niet overdraagbaar naar een andere datum. Als u de tijd op de dag van uw afspraak moet wijzigen, zullen wij alles proberen om je  tegemoet te komen als er voldoende kennisgeving wordt gedaan, afhankelijk van onze beschikbaarheid.

Als u op dezelfde dag als uw afspraak annuleert, moet u het saldo van het eerbetoon volledig betalen voordat wij een nieuwe afspraak met u maken. Boek geen afspraak tenzij u zeker weet dat u aanwezig kunt zijn.

Er doen zich allerlei omstandigheden voor in het leven, vooral met de pandemie en wij proberen sympathiek te zijn en te blijven. Maar annuleringen komen te vaak voor en zijn erg duur voor onze dienstverlening .

Niet helemaal duidelijk lees onze veel gestelde vragen Hier .

En nu het goede nieuws

Wij hebben buitengewoon hoge normen. Sommigen van jullie vinden onze sollicitatieprocedure en voorwaarden misschien te ingewikkeld of onhandig, maar dit maakt allemaal deel uit van ons screeningsproces. Wij genieten van het opbouwen van langdurige D/s relaties met onze slaven en dit is niet iets dat gehaast kan worden. Diegenen die bereid zijn om onze veeleisende proces te doorlopen, zullen beloond worden met een verbluffende ervaring met een echt Fetisj en Domination koppel met een hoog protocol. Het hele punt van BDSM en Fetisj is voor plezier en verrijking. Wij willen er zeker van zijn dat de mensen met wie wij tijd doorbrengen oprecht en eerlijk zijn, wat je ook van ons verwacht en ten alle tijden mag ontvangen !

We willen je persoonlijk bedanken dat je de tijd hebt genomen om dit te lezen. Als u denkt dat we compatibel zijn en u klaar bent om het naar een hoger niveau te tillen, is het tijd voor u om het aanvraagproces in de onderstaande link te starten.

Sir R & sub may wachten op u!

AANVRAAGFORMULIER

favpng_gender-equality-gender-inequality-social-equality-gender-pay-gap
Geen Businiss maar een beleving

Wij doen dit niet beroepsmatig maar met hart en ziel .

Shop

Fetisj & Bdsm shopping

Ons blog

Als Fetisj & Bdsm ook jou passie is

Scroll to Top