Ero - Fetisj - Relax massage

Ben een mature sensuele stijlvolle dame, een gevestigde waarde in massage en “erotische “lichaamsmassage “.

Ik ontvang U in mijn privé woning zodat u discreet kan parkeren voor de deur en er geen overtollige kosten gemaakt worden voor een hotel of huurkamer.

Dit komt ook de  sfeer tijdens de massages ten goede. Ik hou van gezelligheid, warmte, een leuke babbel en hoe kan je dit beter bieden dan in een huiselijke sfeer en dit steeds afgekleed in stijlvolle naadkousen ,jarretels of panty sliploos in combinatie met hoge hakken en zeer spannende lingerie.
Verder ben ik een slanke goed verzorgde vrouw met lang blond haar, 168 cm lang. Ieder plekje van uw lichaam zal ik onder handen nemen, en u laten genieten met op de achtergrond ontspannende muziek, kaarsjes aan en wierook.

Ervaar de spanning van de blind date massage! Houdt u de blinddoek op of gaat de blinddoek af? Dat zijn de opties waar deze massage om draait.
Blind date massages

Massage met anale stimulatie Laat uw fantasie de vrije loop! Vastgebonden en geblinddoekt ga ik volledig mijn eigen gang bij deze sweet surrender bondage massage.  Streel zweepje en een zachte veer, van alles heb ik in huis om u het naar de zin te maken.(zonder sporen of striemen achter te laten) Aansluitend met een anale stimulatie met mijn voorbind dildo massage met anale stimulatie.
Massage met anale stimulatie
Een combinatie van klasse, stijl en présence verleidelijke spanning, ontspanning en erotiek! Gewoon af...
Vip massage

Goed om te weten!

Ik geef relax-en erotische massages.
Bij een erotische massage ontvang ik U in sexy outfit met nylons en high heels, met mijn vakkundige handen.

Doe dit met hart en ziel en luister steeds naar uw wensen, alleen zo kan ik ook genieten. Masseer U op een onvergetelijke manier met een adembenemend “happy end”!

GEEN INTIEM (de essentie is en blijft  MASSEREN!).
Mijn ervaring in de massage wereld Maastricht zal u zelf aan de lijve kunnen ondervinden in de gepaste outfits natuurlijk, deze zijn voor mij heel belangrijk bij eender welke massage pakket.

Genieten zonder toestanden en indiscretie van huurkamers, reservaties of wat dan ook, maar in mijn gezellige huiselijke ontspanningsruimte met zijn tweeën.

Voor de mensen die het nog niet weten:

ANTWOORD NIET OP SMS en PRIVÉNUMMERS!
Wederzijds respect en discretie is een must!

Liefhebbers van NYLONS,VOETJES,HIGH HEELS en onderdanige die houden van uitdagende outfits genieten mijn voorkeur.

Ik werk in de zorg en Relax/fetisj masages geven is een sterke gedrevenheid van mij om mensen zich goed te laten voelen. Maar ik kan niet 24/24 beschikbaar zijn.

Informeer daarom altijd vooraf naar mijn beschikbaarheid.

 +32 (0)499 192944

Aanvraag massage.

Geen Businiss maar een beleving

Wij doen dit niet beroepsmatig maar met hart en ziel .

Shop

Fetisj & Bdsm shopping. Weldra opening.

Ons blog

Als Fetisj & Bdsm ook jou passie is

Scroll naar boven