Training van vanilla tot sub may…..

 Ik hou van de aandacht die mijn sub krijgt bij het dragen van uitdagende, stijlvolle ,sexy kleding , met mooi volledig gevormde benen in naadnylons en aangepaste naaldhakken en kort jurkje. De opwinding voor mij gaat duidelijk over macht en trots op mijn eigendom.

Mijn verhaal beschrijft mijn transformatie in een Meester. Het vertelt hoe ik mijn relatie verschoof van vanille naar een mannelijke dominantie.

Het verklaart hoe ik mijn vriendin meesleepte in deze spiraal tot zij mijn 24/7 sub werd. Zij was van nature al sterk onderdanig ingesteld,maar dit heb ik pas gemerkt tijdens onze fetisj en bdsm belevingen. En beetje bij beetje groeide bij mij de dominante kant en bij mijn vrouw haar onderdanige kant.

In een gewone relatie is het niet altijd evident om het spannend en aangenaam te houden met mekaar,stilaan ontstaan er gewoontes, en is de spanning tussen de partners ver zoek. In een 24/7 D/s relatie is dit wel even iets anders en zeker als er dan ook nog een gemeenschappelijke nylons en heels fetisj aanwezig is.Ik heb persoonlijk altijd sterk geloofd in mannelijke suprematie dus ik heb nooit gedacht dat twee mensen in een koppel op hetzelfde niveau moeten zitten,werkt vaak in de praktijk gewoon niet..

BDSM vergt tijd en vertrouwen om dieper te gaan en voordelen te krijgen.

Ik wilde echt dieper gaan in het fetisj en BDSM, en om iemand te vinden om te veranderen in mijn perfecte onderdanige sub.

Eindelijk ontmoette ik mijn vrouw die de juiste match leek te zijn met wat ik zocht.

Deze transformatie moet stap voor stap gebeuren geleidelijk aan. Zij moet wennen aan deze levensstijl en rol, zonder het te beseffen.Onder tussen zijn we 11 jaar verder.

Het begon allemaal met een ontspannen vanille relatie als Ik wilde haar niet laten schrikken. in het begin. Ik gebruikte de beginperiode om haar te leren kennen, haar opwinding, behoeften, verlangens en haar opwindingspunten. Het leven in onze slaapkamer was zeer heet en passioneel.

Ik begon langzaam aan Fetisj & BDSM signalen, gebaren, praktijken en scènes introduceren in mijn nieuwe relatie.

Ik merkte dat zij  een hoog niveau van opwinding bereikte als zij bij mij was. Als gevolg daarvan, begon zij haar seksuele opwinding met mijn zachte Bdsm praktijken.

Schonk haar alle aandacht, alleen als zij toegewijd gedrag vertoonde. Zo niet, dan negeerde ik gewoon seksuele opwinding.

Het was duidelijk dat Ik begon meer macht over haar te krijgen en we waren ons er allebei van bewust.

Het macht gevoel reikte verder. ook buiten de slaapkamer . Bijgevolg waren veel grote beslissingen mijn beslissingen.

Aanvankelijk probeerde zij soms mijn beslissingen te verwerpenof te negeren , maar ik slaagde er altijd in de overhand te krijgen. In het kort, dit was mijn verhaal, het begin van onze 24/7 D/s relatie.

Gouden douches.

 Object dieter vertelt over zijn ervaring met het gouden nectar van sub may.

Ik had gemengde gevoelens over het ervaren van deze onderdanige taak tijdens mijn bezoek Bij Mr R en zijn sub. Deze taak werd mij opgelegd door Mr R.

Toen de gelegenheid zich echter voordeed, dat ik mogelijkheid kreeg om de sappen van sub may te mogen ontvangen/ te ervaren, volledig over mijn lichaam en deels in mijn mond.

Het gaf mij een gevoel van machteloosheid ,maar deed het voor mijn Mr  en zijn sub te plezieren.

Mijn antwoord was, natuurlijk, “ja Meester” en toen Hij zei “brave jongen” voelde ik een rilling van onderdanig en machteloos genot.

Mr R had zijn sub de opdracht gegeven zich te kleden in een panty 15 D en dit zonder slipje, dus zeer transparant en kon meteen het poesje zien dat aangeboden werd. Het duurde even maar toen kwamen de eerste stralen champagne rechtstreeks uit de bron volledig over mij heen, ik was geschokt… het was warm, zelfs heet! maar o zo heerlijk dit te mogen ontvangen, de Mr haalde genot te zien hoe vernederd ik werd dit te ondergaan. Zijn sub moest zich echter volledig leeg plassen.

Hier hield het echter niet op, ik werd gedwongen haar poesje droog te likken doorheen haar panty, niet makkelijk met deze grote hoeveelheid plas  wat vrij gekomen was. Maar mijn Mr was trots op zijn sub en op mij.

Ze smaakte goed en ik likte mijn lippen terwijl ik genoot van de smaak van haar.

De ervaring bracht me dieper in onderwerping en hoewel ik vreesde dat ik niet in staat zou zijn de taak te volbrengen die Hij mij had opgelegd, vond ik het uiteindelijk geweldig.

ik wil dit terug over doen.Bedankt Mr R

Slaaf dieter

Discipline, training voor onderdanige personen.

Discipline, training voor onderdanige personen.

Als Dominant heb ik de verantwoordelijkheid om te waken over mijn persoonlijke sub, zowel haar uiterlijk, haar gedrag 27/7.
Hierbij krijg ik heel vaak de vraag van nederige objecten om te helpen met verzorging sessies.
Het vijlen aflakken van de sub haar teen nagels en handjes.
Uiteraard ben ik iemand die graag de controle heeft over deze uitvoering & activiteiten. Zo zal ik je trainen om met je slavenbek zorgvuldig ,keurig en correct nagels af te lakken tot ik het goed vind. Geduld, beheersing. aandacht en doorzettingsvermogen spelen dus een belangrijke rol in deze sessies. Foutje, oeps ik heb de cane steeds bij de hand.
Het geeft pas voldoening als je erin slaagt de nageltjes mooi af te leveren zodat ik er van kan genieten. Niet jij.
Ook de sub haar intiemste plekjes dienen verzorgd te worden, te beginnen met ontharing van haar vagina , benen en oksels. Hier kan het object zijn kunsten tonen aan mij. Let wel glad is niet glad genoeg voor mij.
Als onderdaan koop je enkel het beste materiaal voor deze ontharing tot een zeer goed einde te brengen en nadien het lichaam van mijn sub te voorzien van bodylotion en alle extra,s.
Ik laat geen erectie toe bij mijn onderdanen tijdens deze sessies, toch een erectie of enige opwinding waarneembaar ? daar heb ik mijn middeltjes voor.
Jou genot staat op de laatste plaats bij mij enkel het dienen van ons beide hecht ik belang aan. Ook het genot van mijn sub bepaal ik en wie weet als je goed genoeg bent wat je hierin kan en mag betekenen. Maar niets is van zelf sprekend.
Mr R

Snuif nylon, en lik!

Zou je onrustig worden als je sub may haar nylons moet snuiven en likken?

Ik laat mijn sub haar zijdezachte nylon dijen spreiden ver voor je uit? Ben je hebberig naar de vochtige warme geur van mijn sub? Kniel dan voor me neer, nederig, verlegen! Ik duw je met je likkende mond tussen mijn haar dijen! Je zal aan de lijve ondervinden hoe nylon voelt en smaakt ,vernederend duw ik je neus  en tong tegen haar nylons.

 

Waarschijnlijk laat ik je kennis maken met de natte kutgeur als de sub een pantyhose draagt voor mij . Je pik kwijlt , je hersenen lopen warm van verlangen, maar ik bepaal verder waar en wanneer…..

 

Ik ben er klaar voor mijn Mr.

Nooit gedacht en daar kwam dan het verdict.

Totaal niet op voorbereid kreeg ik een briefje van mijn Mr.  “Opgelegde dresscode en gedrag”

Kokerrok tot boven de knie,  #jarretels en zwarte naadkousen naad #Rht. Strak gekleed dus dat perspectief had om dingen te ondernemen . Maar wist ik beter…

Mijn kleding werd gekeurd en positief beoordeeld. Daar ging ik dus.

Op zoek naar een leuk terrasje in het zonnetje, waar ik geduldig en nederig naast mijn Mr plaats nam.

Plots kreeg ik het bevel om een drankje naar keuze te bestellen bij de ober, deze keek al meteen met verlegen blikken naar wat ik te bieden had, zonder woorden. Maar kon aan zijn blikken zien dat er interesse was.

Had voor mijn Mr een cognac besteld en voor mij een cocktail en ja hoor ik voelde het al, blikken die naar me keken. Ook van vrouwen helaas. Mogen #mannen dan niet kijken kijken naar een #stijlvolle dame die netjes afgekleed is stel ik me soms eens de vraag. Ik hou er niet veel rekening mee wat ik kan kunnen hun dames toch ook.

Ik doe er niemand pijn mee hoor. Als ik voel dat ik bekeken word dan ga ik er ook voor om bepaalde dingen subtiel te laten zien onopvallend, net voldoende voor een bepaalde opwinding teweeg te brengen. Mijn “Mr ” heeft dit erg snel in de gaten als mijn gedrag veranderd.

De kerels die het echt door hadden gaf ik waar ze volgens mij recht op hadden, zo konden ze mijn rood slipje zien, deels mijn jarretelgordel en natuurlijk mijn lange benen gehuld in Rht nylons en de voetjes in Hoge hakken..

Maar ik wou zelf ook wel genieten van mijn drankje hoor.

Mijn “Mr ” hield alles netjes in de gaten en stelde me gerust. Heb ongeveer 2 uurtjes daar gezeten en me echt geamuseerd, toen ik moest gaan #plassen had ik zelfs een kerel achter me, en maakte een complimentje over mijn benen. Vond ik wel fijn te horen zo direct.

Ik vroeg hem of hij hield van mooie lange benen in #nylons en #heels, natuurlijk was het antwoord huh ja heel erg.

Ik zag doorheen zijn broek een flinke bobbel wat er duidelijk op wees dat hij opgewonden was.

Daarna vroeg ik hem of hij op mijn nylons wou klaarkomen ,zodat ik aan mijn Mr kon laten zien wat ik bereikt had en weer overtuigend ja. Dames wc deurtje dicht gedaan samen in hokje en ja na enkele trekbeurten spoot hij zich volledig leeg alles over mijn benen in nylons en deels op mijn hakken en #voetjes.

Hij vond het geweldig, hij heeft alles netjes afgekuist en me heel erg bedankt voor de gelegenheid. Onopvallend ging hij terug zijn gang naar zijn vrouw op het terras. Het was gedurfd vond ik zelf ,maar was ook trots dat ik mijn Mr kon plezieren met het geen wat hij mij heeft geleerd en waarvoor ik ook opgeleid geweest ben.

Wou dit toch even delen met jullie. Het ging allemaal zo snel…

Voor mij is dit voor herhaling vatbaar, indien mijn Mr hier toestemming voor geeft, het boeide mij dit bereikt te hebben.

Grt

sub may

Wens je dit zelf eens in real life beleven, laat je email achter en wij contacteren U bij onze volgende uitstap.

Tribute to sub may

Stres moment voor het object…Genot onder tijdsdruk: geile object ondergaat zijn eerste online vernedering.

Onder toezicht van ons masturbeert het object met als voorwaarde dat hij juist op 6 min mocht spuiten. Het object heeft slechts 1 foto en kan ons zien op zijn cam waar hij naar mag kijken en geilen.

Het is de eerste keer dat hij onder toezicht en tijdsdruk  moest masturberen, maar na vier minuten lag het witte spul al verspreid overal .

Terwijl ik nog niet eens klaar was met mijn sub te vingeren of haar opdrachten te geven, maar ja hij mocht het warme witte goedje lekker van het scherm likken.

Trainen en nog eens trainen en dit doe je onder een waarnemend oog van een Dominant met kennis van zaken en niet op eigen houtje …was de boodschap die wij de slaaf hebben aangeraden.

Moeilijk kan ook …

 

 

Unieke Nylons en high heels fetish beleving.

Het is altijd een stille droom geweest mijn passie /#fetish te dleen met een ander dame die net als ik enorm kan opgaan in het dragen van mooie nylonkousen en hoge hakken. Onlangs ontmoette ik Sofie een eleghante dame met bi gevoelens en ook netjes afgekleed was in mooie

#lingerie en stijlvolle #nylonkousen en hoge #hakken.

Samen hebben we uren genoten van mekaar,het prikkelen van mekaars verlangen,de aanraking van haar #benen in nylon en het streelen van haar lichaam en haar mooie lingerie was toppie.

Hebben heerlijk gerelaxt in mijn jacuzzi,zelfs onder water vonden de handjes leuke #intieme plekjes en onze nylonkousen voelde anders aan ,was een appart gevoel wat ik niet gewoon was. Maar Sofie genoot er enorm van en ik moet je niet vertellen waar dit eindigde zeker?

Volledig ontspannen ,gingen de #voetjes terug in de #high heels.

Heb er een leuk vriendin bij en voor jullie een mooie reeks foto,s,Volgende keer maak ik er een mooi filmfragment van zodat ook jullie van ons beide kunnen proeven.Laat we maar weten wat je wil zien, beloofd?

Pantyhose slaaf word gedomineerd.

Afgelopen avond kregen we bezoek van een zeer onderdanig iemand.

Heerlijk netjes verzorgd iemand, totaal geen ervaring maar gedreven in zijn onderdanigheid en het dragen van panty,s. Er werd hem gevraagd bij het betreden van ons House of Domination een naadloze zwarte panty slip loos te dragen , zijn geslachtsdeel duidelijk zichtbaar doorheen zijn panty.

Gaf sub may het bevel de deur te openen en het object klaar te maken voor keuring  en de pantyhose slaaf trad binnen, controleerde meteen of hij wel mijn aandacht verdiende. Dwong hem op een sadistische manier nederig voorover te buigen en sub may haar legs ,heels & feet te bewonderen en te adoreren op de manier die ik verkoos.

Had er zin in gekregen om mijn panty slaaf even goed te gebruiken ,misbruiken en te vernederen, zijn slavenlichaam met mijn zweepjes bewerken.

Ik zag meteen dat de pantyhose slaaf behoorlijk geil werd toen sub may zijn geslachtsdeel en ballen met haar nylon handschoenen bewerkte en diende te plagen. Prachtig te zien en te horen hoe het object kreunt van genot en niet mogen spuiten.

De slaaf smeekte op te mogen spuiten over sub may haar nylons ,had nog zoveel in petto maar aarzelend heb ik hem de opdracht gegeven zich volledig leeg te melken en alles te droppen op mijn sub haar boven been gehuld in mooi Falke pantyhose. The cleaning service werd gestart.

 

 

 

Fetish en Domination

Graag stellen wij ons volledig vernieuwde site voor: Fetish en Domination voor om jullie nog beter te kunnen informeren met de dingen die ons wel heel erg heel erg bezig houden in ons dagelijks leven en zeer zeker in onze vrije tijd..

Velen onder jullie weten dat stijlvolle nylonkousen en hoge hakken en soft bdsm niet uit ons dagelijks leven te bannen zijn. Onze fetisj gekoppeld aan onze  donkere kantjes van het Bdsm gebeuren.

Enorm fascinerend ,spannend en opwindend 24/7 beleving.

Harde sm zal nooit aan ons besteed zijn .

Het is voor ons een vrije keuze en een toevoeging aan mijn manier van leven ,ons wereldje die door niets en niemand bepaalt kan worden .Wij hebben niemand nodig om hierover te beslissen of te oordelen.

Het zou immers nooit werken zulk een relatie. Beleef dit alles met ons als D/s koppel. Lees meer

Frivool uitgaan!

Dit weekend uitermate genoten van een bezoek aan de stad,Zoals jullie waarschijnlijk gemerkt hebben hou ik ervan om gewaagd uit te gaan in outfits die niet alledaags zijn of eerder beoordeeld worden door mensen als gedurfd hoerig .

Samen met mijn Mr deel ik deze mening totaal niet ,het is opwindend, spannend maar vooral lekker die blikken te voelen.

Scroll naar boven