Online trainingen

Als 24/7 D/s koppel weten wij als geen ander hoe we je moeten aanpakken om je doel te bereiken in je opleiding.   Maak je keuze uit 8 of 15  online opdrachten.

Wij zullen jou gedurende 4 weken aan Ons onderwerpen en dit op alle gebieden , zodat je ons kunt overtuigen dat je het waard bent om Onze slaaf te worden. Deze sessie word meestal aangeprezen indien je als onderdanige nog bepaalde twijfels hebt en zo online kennismaken met online opdrachten en de uitvoering hiervan.
 Je ontvangt online opdrachten die jij uit moet voeren en waarover je aan Ons moet rapporteren of tonen..

Je zult van Ons zijn gedurende de komende 4 weken. Dag en nacht zal je aan Ons denken!

 Ons smeken om meer… meer opdrachten, meer aandacht, Onze stem willen horen… Met elke opdracht zal jij meer en meer in Ons web verstrikt raken!

Wees gewaarschuwd: wij zullen jou bezitten, jouw lichaam en geest zullen van Ons zijn!

Je kan kiezen voor 8 of 15 opdrachten.

Als je kiest voor 8 opdrachten, dan zal jij gedurende 4 weken elke maandag en vrijdag van Mij een nieuwe opdracht ontvangen. jij hebt dan 3 dagen de tijd om deze uit te voeren en aan Ons terug te rapporteren.
Wij gaan  jou nauwlettend in de gaten houden!
De prijs is € 50.

Of je kiest voor 15 opdrachten. Om de dag zullen wij  een opdracht sturen die jij uiterlijk de volgende dag aan Ons moet terug rapporteren. Zodoende sta je 30 dagen onder Ons strikte regiem!
Dit kost € 85.

Elk trainingsprogramma komt met een aantal prachtige foto’s van Mijn sub of een video bericht  waarbij Mijn sub je uitdaagt als beproeving .
Wellicht zal Ik je aanvullende opdrachten geven, of zal Ik jou oproepen voor een chat of real gesprek met Mij.

Erotisch

Mannen zijn zwakkelingen, slapjanussen, en dat komt door die nutteloze pik tussen die benen van jullie.

Ik zal samen met sub may jouw seksleven gaan beheersen, jou gek maken van verlangen naar een orgasme… maar zal Ik dat toestaan? Denk jij werkelijk dat je dat hebt verdiend? En zelfs al zou je het verdiend hebben, zal Ik het jou toestaan? Of zal Ik je nog een weekje opgesloten laten zitten, hahaha?

je wilt het zo graag, zo graag een orgasme, eentje maar… je zou er alles voor over hebben, niet waar?

Ik zal je helemaal gek maken van verlangen en zal profiteren van jouw “mannelijke” zwakheid. Ik beveel mijn sub jou uit te dagen, pleasen en teasen tot je eindeloos smeekt om verlost te worden uit dit lijden….

b_wtWrs6aorURZRQ3cH1KUrruJmvRelokudq6x8x_BI

Vernedering

Miezerig mannetje…

jij betekent niets voor Ons, helemaal niets! Ik zal jou vernederen, over je nutteloze bestaan, dat achterlijk kleine piemeltje van je. Wil jou als een insect met Mijn schoenen verpletteren.

Je zal kruipen als een worm, laten blaffen als een hond.  Het vuil van Mijn zolen laten likken.

Persoonlijk zal ik ervoor zorgen dat jij je realiseert hoe waardeloos en verachtelijk je bent. je zult je realiseren hoe nutteloos jouw bestaan eigenlijk is. Oooh, heerlijk vind Ik dat, jou zo te vernederen!

Toch zal Ik waken over jouw privacy,veiligheid dus geen publieke vernedering.

desperate, stress, stressed-2676556.jpg

Machteloosheid

Zo, dus jij wilt graag aan de genade van een strenge Meester en zijn sub zijn overgeleverd? 

Wij zullen een  “kat en muis”-spel spelen… een oneerlijk spel waarin jij geen enkele kans hebt, nergens heen kunt! je zult volledig aan Ons zijn overgeleverd, helemaal in Onze macht zijn!

Ik zal maken dat jij je klein en onbelangrijk voelt, enkel je goed voelt om ons te dienen!

Sissy

Wordt jij opgewonden van het sensuele gevoel van sexy lingerie,hoge hakken ,….. het fantastische gevoel van mooie kousen aan je benen?Het dragen van dames kleding jezelf op te maken met wat lipstick en je hand en teen nagels af te lakken?

Fantaseer jij erover een mooie vrouw te zijn ?

je bent bij Ons in veilige en kundige handen.
Wij hebben erg veel ervaring met travestie en het transformeren van zelfs macho mannen in gehoorzame sissies. Ik zal van jou een prachtige vrouw maken die zich willoos aan Ons toont en overgeeft!

Onze opdrachten zullen je nooit tot grote onkosten aanzetten…, tenzij jij  deze gelegenheid wil aangrijpen om mooie dingen voor jezelf te kopen en zo beetje bij beetje een echt sissy meisje te worden .

FxhtajjXoAM8L2S

Pas als jouw betaling door Ons bevestigd is, zullen wj je hiervan persoonlijk op de hoogte brengen en starten wij ook de opdrachten.

Geen Businiss maar een beleving

Wij doen dit niet beroepsmatig maar met hart en ziel .

Shop

Fetisj & Bdsm shopping

Ons blog

Als Fetisj & Bdsm ook jou passie is

Scroll naar boven