Pantyhose slaaf word gedomineerd.

Afgelopen avond kregen we bezoek van een zeer onderdanig iemand.

Heerlijk netjes verzorgd iemand, totaal geen ervaring maar gedreven in zijn onderdanigheid en het dragen van panty,s. Er werd hem gevraagd bij het betreden van ons House of Domination een naadloze zwarte panty slip loos te dragen , zijn geslachtsdeel duidelijk zichtbaar doorheen zijn panty.

Gaf sub may het bevel de deur te openen en het object klaar te maken voor keuring  en de pantyhose slaaf trad binnen, controleerde meteen of hij wel mijn aandacht verdiende. Dwong hem op een sadistische manier nederig voorover te buigen en sub may haar legs ,heels & feet te bewonderen en te adoreren op de manier die ik verkoos.

Had er zin in gekregen om mijn panty slaaf even goed te gebruiken ,misbruiken en te vernederen, zijn slavenlichaam met mijn zweepjes bewerken.

Ik zag meteen dat de pantyhose slaaf behoorlijk geil werd toen sub may zijn geslachtsdeel en ballen met haar nylon handschoenen bewerkte en diende te plagen. Prachtig te zien en te horen hoe het object kreunt van genot en niet mogen spuiten.

De slaaf smeekte op te mogen spuiten over sub may haar nylons ,had nog zoveel in petto maar aarzelend heb ik hem de opdracht gegeven zich volledig leeg te melken en alles te droppen op mijn sub haar boven been gehuld in mooi Falke pantyhose. The cleaning service werd gestart.

 

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven