Discipline, training voor onderdanige personen.

Discipline, training voor onderdanige personen.

Als Dominant heb ik de verantwoordelijkheid om te waken over mijn persoonlijke sub, zowel haar uiterlijk, haar gedrag 27/7.
Hierbij krijg ik heel vaak de vraag van nederige objecten om te helpen met verzorging sessies.
Het vijlen aflakken van de sub haar teen nagels en handjes.
Uiteraard ben ik iemand die graag de controle heeft over deze uitvoering & activiteiten. Zo zal ik je trainen om met je slavenbek zorgvuldig ,keurig en correct nagels af te lakken tot ik het goed vind. Geduld, beheersing. aandacht en doorzettingsvermogen spelen dus een belangrijke rol in deze sessies. Foutje, oeps ik heb de cane steeds bij de hand.
Het geeft pas voldoening als je erin slaagt de nageltjes mooi af te leveren zodat ik er van kan genieten. Niet jij.
Ook de sub haar intiemste plekjes dienen verzorgd te worden, te beginnen met ontharing van haar vagina , benen en oksels. Hier kan het object zijn kunsten tonen aan mij. Let wel glad is niet glad genoeg voor mij.
Als onderdaan koop je enkel het beste materiaal voor deze ontharing tot een zeer goed einde te brengen en nadien het lichaam van mijn sub te voorzien van bodylotion en alle extra,s.
Ik laat geen erectie toe bij mijn onderdanen tijdens deze sessies, toch een erectie of enige opwinding waarneembaar ? daar heb ik mijn middeltjes voor.
Jou genot staat op de laatste plaats bij mij enkel het dienen van ons beide hecht ik belang aan. Ook het genot van mijn sub bepaal ik en wie weet als je goed genoeg bent wat je hierin kan en mag betekenen. Maar niets is van zelf sprekend.
Mr R

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven