Ik ben er klaar voor mijn Mr.

sub may

sub may

Nooit gedacht en daar kwam dan het verdict.

Totaal niet op voorbereid kreeg ik een briefje van mijn Mr.  “Opgelegde dresscode en gedrag”

Kokerrok tot boven de knie,  #jarretels en zwarte naadkousen naad #Rht. Strak gekleed dus dat perspectief had om dingen te ondernemen . Maar wist ik beter…

Mijn kleding werd gekeurd en positief beoordeeld. Daar ging ik dus.

Op zoek naar een leuk terrasje in het zonnetje, waar ik geduldig en nederig naast mijn Mr plaats nam.

Plots kreeg ik het bevel om een drankje naar keuze te bestellen bij de ober, deze keek al meteen met verlegen blikken naar wat ik te bieden had, zonder woorden. Maar kon aan zijn blikken zien dat er interesse was.

Had voor mijn Mr een cognac besteld en voor mij een cocktail en ja hoor ik voelde het al, blikken die naar me keken. Ook van vrouwen helaas. Mogen #mannen dan niet kijken kijken naar een #stijlvolle dame die netjes afgekleed is stel ik me soms eens de vraag. Ik hou er niet veel rekening mee wat ik kan kunnen hun dames toch ook.

Ik doe er niemand pijn mee hoor. Als ik voel dat ik bekeken word dan ga ik er ook voor om bepaalde dingen subtiel te laten zien onopvallend, net voldoende voor een bepaalde opwinding teweeg te brengen. Mijn “Mr ” heeft dit erg snel in de gaten als mijn gedrag veranderd.

De kerels die het echt door hadden gaf ik waar ze volgens mij recht op hadden, zo konden ze mijn rood slipje zien, deels mijn jarretelgordel en natuurlijk mijn lange benen gehuld in Rht nylons en de voetjes in Hoge hakken..

Maar ik wou zelf ook wel genieten van mijn drankje hoor.

Mijn “Mr ” hield alles netjes in de gaten en stelde me gerust. Heb ongeveer 2 uurtjes daar gezeten en me echt geamuseerd, toen ik moest gaan #plassen had ik zelfs een kerel achter me, en maakte een complimentje over mijn benen. Vond ik wel fijn te horen zo direct.

Ik vroeg hem of hij hield van mooie lange benen in #nylons en #heels, natuurlijk was het antwoord huh ja heel erg.

Ik zag doorheen zijn broek een flinke bobbel wat er duidelijk op wees dat hij opgewonden was.

Daarna vroeg ik hem of hij op mijn nylons wou klaarkomen ,zodat ik aan mijn Mr kon laten zien wat ik bereikt had en weer overtuigend ja. Dames wc deurtje dicht gedaan samen in hokje en ja na enkele trekbeurten spoot hij zich volledig leeg alles over mijn benen in nylons en deels op mijn hakken en #voetjes.

Hij vond het geweldig, hij heeft alles netjes afgekuist en me heel erg bedankt voor de gelegenheid. Onopvallend ging hij terug zijn gang naar zijn vrouw op het terras. Het was gedurfd vond ik zelf ,maar was ook trots dat ik mijn Mr kon plezieren met het geen wat hij mij heeft geleerd en waarvoor ik ook opgeleid geweest ben.

Wou dit toch even delen met jullie. Het ging allemaal zo snel…

Voor mij is dit voor herhaling vatbaar, indien mijn Mr hier toestemming voor geeft, het boeide mij dit bereikt te hebben.

Grt

sub may

Wens je dit zelf eens in real life beleven, laat je email achter en wij contacteren U bij onze volgende uitstap.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share the Post:

Recent Post

Snuif nylon, en lik!

Zou je onrustig worden als je sub may haar nylons moet snuiven en likken? Ik laat mijn sub haar zijdezachte nylon dijen spreiden ver voor

Read More »

Ik ben er klaar voor mijn Mr.

Nooit gedacht en daar kwam dan het verdict. Totaal niet op voorbereid kreeg ik een briefje van mijn Mr.  “Opgelegde dresscode en gedrag” Kokerrok tot

Read More »

Tribute to sub may

Stres moment voor het object…Genot onder tijdsdruk: geile object ondergaat zijn eerste online vernedering. Onder toezicht van ons masturbeert het object met als voorwaarde dat

Read More »

Pantyhose slaaf word gedomineerd.

Afgelopen avond kregen we bezoek van een zeer onderdanig iemand. Heerlijk netjes verzorgd iemand, totaal geen ervaring maar gedreven in zijn onderdanigheid en het dragen van

Read More »

Fetish en Domination

Graag stellen wij ons volledig vernieuwde site voor: Fetish en Domination voor om jullie nog beter te kunnen informeren met de dingen die ons wel

Read More »

Frivool uitgaan!

Dit weekend uitermate genoten van een bezoek aan de stad,Zoals jullie waarschijnlijk gemerkt hebben hou ik ervan om gewaagd uit te gaan in outfits die

Read More »

This Headline Grabs Visitors’ Attention

A short description introducing your business and the services to visitors.
Scroll to Top